Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht. Je kunt het bewerken of verwijderen en starten met je site! Huh, wat?! Hoezo dit is een eerste voorbeeld bericht?? Jawel, raar maar waar, maar vanaf vandaag is de content die je normaal van mij mocht verwachten op WP Dimensie hier te vinden.

Waarom is dat hoor ik je denken, nou, het zit zo. WP Dimensie heeft een nieuwe eigenaar gevonden en mij de ruimte gegeven om gewoon door te bloggen over WordPress en de onderwerpen die je op WP Dimensie terug kon vinden.

Voordat ik overigens volledig los ga hier moet ik nog wel e.e.a. aanpassen en zwaar customizen, maar vanaf nu hier dus. WP Plus dus.

post

Reacties

 1. FIRST! ….. ok even zonder gekkigheid, ben benieuwd hoe WP Plus gaat worden! De naam klinkt in ieder geval erg aantrekkelijk. Goooooo Remkus!

 2. ben benieuwd,….
  heb er alle vertrouwen in !
  je word gevolgd!!
  lol

 3. Succes Remkus!

 4. Hey Remkus, dit is betere naam als je het mij vraagt :) Just curious: vanwaar de keus om WP Dimensie over te laten overnemen?

  • Ik had het niet te koop staan, maar oppurtunity came knocking. Ik zag/zie het als een kans om fris opnieuw te beginnen in een richting waar ik al een tijdje over na zit te denken. Ik neem m’n tijd ervoor, maar wil een aantal zaken anders aanpakken. You’ll see 😉

Laat wat van je horen

*